Почистващи машини:

Подопочистваща машина Nilfisk BA 651

Машини от големия клас с по-лека конструкция, съответно по-малка тегло, повече гъвкавост и бързина. Батерийният пакет е с повишен капацитет за работа до 5 часа без прекъсване. Изборът от 4 вида дискови и барабанни четки предлага експедитивност и висока производителност. Обхвата им е предназначен за складови помещения, средно големи супермаркети, производства на храни, спортни центрове, летища и транспортни терминали.

Подопочистваща машина Nilfisk BA 510 S

Подопочистващи машини с приложение във всички икономически сфери - фармацевтични, хранително- вкусови и промишлени предприятия, здравни заведения, супермаркети, училища, университети, летища и транспортни терминали.

Подопочистваща еднодискова машина Columbus E 500

Този модел еднодискова машина Columbus E 500 с мощност 1100 вата е точното решение за високо взискателни задачи като дълбоко почистване и кристализация.

Подопочистваща еднодискова машина Columbus E 400

Този модел еднодискова машина Columbus E 400 с мощност 1100 вата е точното решение за високо взискателни задачи като дълбоко почистване и кристализация.

Подопочистваща еднодискова машина Nilfisk SDM 53-1

Със своята скорост от 1500 об./ мин. и диаметър на паддържача – 53 см., тази еднодискова машина осигурява отлични резултати при полиране и поддържане на подовите покрития. Вградената направляваща система осигурява стабилност при работа. Много маневрена, перфектно балансирана и лесна за използване.

Машина за почистване на ескалатори Дуплекс Ескалат

Дуплекс Ескалатор е машина за почистване на ескалатори и подвижни пътеки, която автоматично почиства хоризонталната част на стъпалото на ескалатора или на подвижната пътека.

Прахо и водосъбираща машина Nilfisk UZ 878

Универсална, професионална прахо и водосъбираща машина / прахосмукачка на колесно шаси, с висока производителност и ефективност при събиране на вода, влага, прах, нечистотии и др. замърсявания. С практичния си дизайн и многофункционалност, лесна и удобна за експлоатация, придвижване и обслужване, UZ 878 е изделие от най-висок клас професионална прахо и водосъбираща машина / прохосмукачка от този клас. С възможност за събиране на влажни и сухи нечистотии.

Екстракторна прахосмукачка Nilfisk UC 912

Екстракторна прахосмукачка / машина Nilfisk UC 912 e предназначена за почистване на текстилни покрития и меки настилки, посредством система с допълнителен разервоар за разтвор за обработка на повърхностите с професионални химически препарати за основно и поддържащо почистване. Може да се използва и като стандартна водо и прахосъбираща машина – прахосмукачка. Висока маневреност и лесна за обслужване. Монтирана е на шаси с колела за лесно придвижване.

Прахо и водосъбираща машина Karcher NT 45

Универсална, професионална прахо и водосъбираща машина / прахосмукачка Karcher NT 45/ 1 Eco с усилени колела (ходова част), висока производителност и ефективност при събиране на вода, влага, прах, нечистотии и замърсявания. Многофункционална, лесна и удобна за експлоатация, придвижване и обслужване, NT 45/ 1 Eco е изделие от най-висок клас професионална прахо и водосъбираща машина / прохосмукачка.

Водосруйка Karcher HD 10/23-4S PLUS

Универсална, професионална водосруйка HD 10/23-4S PLUS, висока производителност и ефективност при работа. Многофункционална, лесна и удобна за експлоатация, придвижване и обслужване, HD 10/23-4S PLUS е изделие от супер клас професионална водосруйка. Окомплектована е с пистолет за впръскване, Шланг за високо налягане 10 m, Струйник 1050 mm, Трипозиционна дюза, Ротационна дюза Регулатор на работното налягане.

Пароструйка Karcher HDS 695-4 M Eco

Професионална трифазна пароструйка с дизелово подгряване Karcher HDS 695-4 M Eco. Новото поколение Eco е от висок клас машини, съчетава иновативни инженерни решения с максимална ергономичност, икономичност и дълъг сервизен живот. Подходяща за всякъкъв вид дейности и високо натоварване. Окомплектована е с пистолет за впръскване, Шланг за високо налягане 10 m, Струйник 1050 mm, Трипозиционна дюза, Ротационна дюза Регулатор на работното налягане.

Метачна машина Tenant S8

Поради липсата на кабел, който да влачите, с ниското си ниво на шума от 62 децибела, с широката си 67см. работна площ, метачката на батерии S8 на Теннант е идеална за почистване по всяко време и навсякъде. Висока продуктивност и максимална гъвкавост. Преминавате от твърдия под към мокета без да спирате и презареждате батериите навсякъде, където има електрически контакт. Безопасна при всякакви условия - включително и при чувствителна на шум среда.

Роторен снегорин Husqvarna H 1130 STE

Най-мощния снегорин от този клас на Husqvarna е модел Н 1130 STE. Оборудван с двустепенна скорост на роторните лопатки за почистване на сняг, горно разположен двигател на Tecumseh Snow King с мощност от 3,7 Kw. с електрическо запалване. Удобно разположена ръчка за управление и избор на скоростта, лесно и бързо насочване на фунията за изхвърляне на снега и челно разположен халогенен фар. Леко, безопасно управление и движение на роторния снегорин.

Подопочистваща машина Tenant T7

Току-що почистените подове са чисти, сухи и безопасни за преминаващите хора с технологиите EC-H2O™ или FaST; 75% по-ниско ниво на шума (67 dBA); Лесно за почистване, санитарно хигиенично решение и резервоар за отработената вода;

Прахосмукачка Nilfisk Advance GD 930

GD 930 е прахосмукачка от най-висок клас за ефикасно и всекидневно почистване на големи пространства. Иновационният й дизайн оптимизира притока на въздух и намалява енергийните загуби до абсолютен минимум. Резултата е изключителна смукателна мощност. Професионална прахосмукачка със здрава, надеждна и удароустойчива конструкция от инокс, с по-голям капацитет на филтърната торбата за отпадъци от 15л. Перфектна за почистване в хотели, административни сгради и училища.

Машина за почистване на ескалатори Tenant Rotomac

Rotomac 340 е едиствената машина в света за почистване на ескалатори, която автоматично и едновременно почиства хоризонталната и челната част на стъпалото на ескалатора. Лесна за работа и с отлични резултати на почистване.