Препарати за почистване:

Бриал Топ

Бриал Топ е универсален почистващ препарат за почистване на всички подлежащи на миене повърхности като стъкло, мрамор, емайл, изкуствени материали и др. Продуктът почиства без да увержда повърхностите.

Клинил

Клинил е готов за употреба почистващ препарат за прозорци, стъкло и всички съвременни повърхности, който се нанася чрез разпръскване.

Инто форте

Инто Форте е препарат за дезинфекциращо почистване на всички киселинноустойчиви материали, като керамични плочки, кахли, порцелан, мозайка, изкуствени подове, стъклени покриви, тоалетни и др. Отстранява силно наслоени отлагания от замърсители, остатъци от сапун и притежава свеж аромат .

Инто Топ

Инто Топ е концентриран препарат за почистване на всички киселинноустойчиви повърхности в санитарните помещения.

Индур Класик

Индур Класик е pН-неутрален почистващ препарат за подове, подходящ за универсална употреба. Идеален е за запечатани подове, не се отразява неблагоприятно върху външния вид на настилката и поддържа блясъка. Индур Класик е с ухание на лимон.

Изи Стар

Изи Стар е дисперсия за полагане на устойчив на износване гланциран полимерен слой. Устойчив е на замърсяване, надраскване и образуване на следи от преминаване. Изи Стар е идеална основа за почистване на интервали със сигурна защита срещу подхлъзване. Препаратът е подходящ за приложение върху всички водоустойчиви подови настилки, с изключение на паркет, ламинирани подове, текстилни настилки и слабо полярни, отблъскващи дисперсионния разтвор повърхности.

Туклар Медикал

Туклар Медикал е дисперсионен разтвор за полагане на защитно полимерно покритие (запечатка) върху подови настилки в болници. Туклар Медикал е приложим при всички видове водоустойчиви подови настилки, с изключение на паркет, ламинирани подове и текстилни настилки. Препаратът е особено подходящ за обекти, в които се използват дезинфекциращи средства. Покриването на подовите настилки със слой от продукта намалява разхода на препарати за ежедневно чистене.

Джемстар Лейзър

Джемстар Лейзър е емулсия за полагане на защитно полимерно покритие с блясък върху подови настилки. Придава изключително силен блясък на защитното полимерно покритие. Поддава се много добре на излъскване с четка и полиране с високооборотна машина. Има много слаба, почти недоловима миризма. Джемстар Лейзър не е приложим за паркет, ламинирани подове.

Неомат GMS

Неомат GMS e силноалкален почистващ препарат за автомати. Притежава отлична способност за разтваряне на мазнини. Комплексообразувателите (нитрилотриацетат и фосфонати), предотвратяват ефекта от потъмняване на подовите настилки, причиняван от отлагане на калциеви съединения. Неомат GMS ограничава повторното замърсяване на подовите настилки.

Неомат N

Неомат N е неутрален почистващ препарат за подопочистващи автомати. Подходящ за приложение върху всички видове водоустойчиви подови настилки и особено върху полирани (запечатани) подове.

Сапур Шампоан

Сапур Шампоан е пенообразуващ почистващ препарат за килими. Подходящ е за всички цветоустойчиви и водоустойчиви подови настилки.