Носим чистота в дома Ви

Винаги ще се стремим към повишаване на качеството и увеличаване на броя на услугите и подобряване на нивото на обслужване на нашите клиенти.

Ежедневно поддържане на чистотата

Ние предлагаме редица услуги, които ще осигурят чист и спретнат вид във Вашия дом или работно място.

Извършваме почистване на твърди и меки настилки с прахосмукачка или метла, както и отстраняване на петна от мебели и повърхности. В зависимост от площта, предлагаме ръчно или машинно измиване на твърди настилки. За целта, използваме специализирани препарати и уреди. Почистване на бюра, первази и премахване на прах от всякакви повърхности и мебели, с изключение на компютри и факс апарати. Периодично почистване на стъкла и дограма на входни врати. Ние извършваме дезинфекциране и ароматизиране на санитарно – хигиенни помещения.

Основно Почистване

Гарантираме Ви професионално основно почистване.

Ще почистим всяко кътче от Вашето жилище или работно място, ще премахнем натрупаната прах и мърсотия. Услугите включват: машинно измиване на твърдите настилки и дезинфекциране на санитарните помещения. измиване на прозорци и витрини – да осигурим свежест и чистота във Вашия дом. Извършваме полиране на кожени врати и твърди настилки (мозайка, мрамор, балатум, паркет, ламинат и дюшеме. Предлагаме и машинно изпиране на мека мебел, меки настилки и тапицирани столове.

Допълнителни Услуги

За нас клиентът винаги е на първо място,  стараем се да осигурим най-високо качествено почистване.

Освен поддръжка на чистота във Вашия дом, ние можем да ви предложим редица допълнителни услуги, сред които почистване на превозни средства – влакове, автобуси, самолети и автомобили. Поддържане на външни и зелени площи, за да може Вашата градина винаги да изглежда невероятно. През зимния сезон можем да осигурим почистване на снега пред жилище и офис. Извършваме дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Можем да Ви доставим почистващи препарати и консумативи. С цел да помогнем – предлагаме обучение и консултантски услуги в сферата на професионалното почистване.

Освен всичко изложено по-горе, при необходимост и Ваша заявка, фирмата може чрез фино шлайфане и кристализация да възстанови мозаечната или мраморна настилка – придобивайки почти първоначалния си вид.